VORES SPECIALER OMFATTER

MURERSTILLADS
Til brug ved murerarbejde skal mureren bruge et stort og bredt arbejdsdæk, der kan klare en stor belastning. Dette opnås ved opbygning af et svært stålstillads monteret med traller.

Standardbredden for et murerstillads er 2,20m. Den ergonomiske opbygning er med vores nye letvægtstralle i klasse 6. Såvel traller som konsoller kan placeres med en variabel højde, hvilket gør det muligt altid at ramme den ideelle arbejdshøjde.

OVERDÆKNINGDer er mange fordele ved at overdække sit byggeri, især under renovation, hvor byggeriet er følsomt overfor regn og blæst. Med en overdækning er I sikre på, at I kan arbejde i selv dårligt vejr, og på den måde nå deadline. Vi tilbyder overdækning til netop disse opgaver.

Renovation af tagkonstruktionen på f.eks. et større boligkompleks, kan tage måneder at få det nye tag ordenligt på plads. Derfor er overdækningen den ideelle mulighed for, at nå arbejdet til tiden. 


Vores overdækninger kan monteres på såvel facade – som på murerstilladser.

SKORSTENSTILLADSVed arbejde i og omkring skorstene, er den sikreste løsning oftest at udføre opgaven stående på et skorstensstillads. Vi har forskellige løsninger, som vil gøre arbejde fra taget mere effektivt og sikkert.

FACADESTILLADS

Et facadestillads er en fleksibel løsning, der kan tilpasses den enkelte bygning eller enkelte hus eller sagen.
Vi flytter f.eks. flytter konsoller på stilladser så det først passer til murerarbejde og senere vinduesudskiftning.

LADETÅRNELadetårne inddeles i klasser, alt efter hvor meget belastning de skal kunne bære. Vælges et ladetårn i den forkerte klasse, kan det betyde at leveret bygningsmateriale kan være nødsaget til at blive læsset af udenfor tårnet. Dette medfører, at de håndværkere der arbejder på stilladset, selv skal flytte rundt på materialerne, hvilket udgør unødvendig ergonomisk belastning og en sikkerhedsmæssig risiko, det er derfor vigtigt at vælge det rigtige ladetårn.

SPECIALOPGAVERIntet er umuligt - vi løser enhver opgave stort som småt.

KONTAKT OS NU FOR AT FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ JERES PROJEKT